Verdens beste medisin

Lite er bedre enn å sta20151018_091047rte en dagen med soloppgang og trening i de vakreste omgivelser. Langt fra siste skrik innen treningsklær og selvopptatte bloggere som er mer opptatt av selfier enn treningsopplevelse  – og treningseffekt.

Jeg finner den største treningsgleden ved å omgi meg det som er ekte og enkelt, og ikke noe er enklere og mer ekte enn naturen som omgir oss. Perfekte øyeblikk, ro og inntrykk som fyller deg med den beste energien du ikke kan få andre steder..

Denne treningsdagen vaSoloppgang høstr en slik dag..ingen andre enn meg selv og sola, litt skog og total stillhet. Love it! Jeg bruker ofte ofte naturen også fordi den er perfekt til å løpe naturlig intervall – finner meg motbakker jeg løper opp og går ned..gjentar til effekten er optimal, eller bare løper sammenhengende i samme tempo, og lar motbakkene styre både varighet og puls til terrenget endrer seg tilbake. Når du er oppe samtidig med sola så er det så mye fint å se på at det er lett å glemme både høy puls og motbakker – det er bare å fylle opp lagrene og litt til – slike dager er sjeldne og bør nytes til det fulle, og gjerne med en  treningspasdrtner å dele turen med.  Grip morgendagen, og kom deg ut uansett vær – og gi deg selv den beste gave du kan gi deg selv – god helse og styrke til å takle livets utfordringer som fra tid til annen vil måle krefter mot oss:)20151018154504_120151018154142_1

Skrevet i Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.