Trinny & Susanna,Kristin Spitznogle og doble økter

Trinny

Trinny, susannah og Kristin Spitznogle

20140320_144055

Dagens intervall 4×4

Ingen dager som PT er like – heldigvis, dagen i dag – intet unntak:) Etter en fin start på dagen med de beste PT-kunder, som pliktoppfyllende løser gitte oppgaver og utfordringer på løpende bånd, så blir jeg oppriktig gla. Gla for å være PT, og gla for å ha de aller beste kundene.Deretter var det kontroll test etter 3 ferdig uker med mitt eget «The Project». Supre resultater – endelig begynner det nitidge arbeidet å gi resultater. 1 kg fett vekk siden forrige uke, og opp 0,5 kg i muskelmasse på en uke er jeg veldig fornøyd med – etter å ha stått nærmest stille i flere uker så må jeg si dagen fikk den beste start som mulig er:) Det er viktig å beholde roen når resultatene lar vente litt på seg – men har du den gode følsen og vet det du driver er rett – så er det bare å la tiden jobbe for deg – så tikker resultatene inn:)

Når min beste venninne, PT – kunde og flere ganger Oslo Marathon partner – er en og samme person – så er det ikke fritt for at man havner litt på andre arenaer enn den tradisjonelle PT arenaen. Jeg må si det var – som det alltid er, like koselig og morsomt som vi alltid har det når vi møtes.

Så for de som ønsker å se en liten  3 minutters snutt fra Trinny&Susannah fra TVN/Kanal Fem, med Kristin Spitznogle og en kort kommentar  fra undertegnede,

så kan du se videon her:

http://youtu.be/e-kcRZEdS_4

2013-09-21 09.20.36-1

Oslo Marathon 2013 – 42 km med Kristin Spitznogle

 

Skrevet i Blogg