Treningssamling i Kemer, Kickboxing

For en fantastisk uke med treningsleir det har vært her i Kemer (Tyrkia)!Det har stort sett vært treningsøkter med oppstart 07 eller 08 og neste økt ca 1600. Med varighet på ca 2 timer +/- så har det vært helt fantastisk godt treningsutbytte. Med vårt team av topptrenere med Daimi Akin (landslagstrener) i spissen for turen så har lærerkurven vært bratt for de fleste vil jeg tro:) Det satte heller ingen demper på moitivasjonen å ha to verdensmestere i fullkontakt som sparring og treningsparter i troppen heller, samt flere landslagsutøvere.

Hotellet vi har bodd på har sørget for den beste mat til både frokost, lunsj og middag – og det har vært en sann glede å fylle kroppen med så mange næringsrrike og delikate måltider som vi har fått gjøre her.

Søndag deltok Norges delegasjon i en 6 nasjoners turnering – hvor vi må kunne si at alle som deltok leverte solid innstas, med tanke på at også mange debuterte internasjonalt for første gang. Det ble mange medaljer og gode plasseringer – så med hånden på hjertet må jeg si at jeg var stolt av Fighter`s kamper og resultater i denne turneringen:) Gratulerer til alle som gikk kamper denne dagen! Selv om kontrastene er enorme fra Norge`s kontrollerte og displinerte utøvere til enkelte nasjoners utseendte som i beste fall kunne minne om regelrette gatekamper med både usportslige og usympatisk preg så er nok alle glade for denne erfaringen og vil nok gjøre den enkelte bedre rustet ovenfor slike utøvere i fremtiden – for de vil vi møte igjen – garantert.

Ikveld er det siste kveld her i Kemer før vi setter snuten mot Oslo – før vi igjen reiser til Norges Cup i Bergen som går av stabelen lørdag og søndag, som også er sister sjangs til å kvalifisere seg til NM i april. Regner med god deltagelse og en fantastisk arrangement, og med denne oppkjøringen I Kemer, burde de fleste ha med seg en liten overraskelse eller to til Bergen også;)

Bilder blir lagt ut så fort nettkapasiteten her tillater det:) Jeg håper alle mine kunder hjemme har fått trent godt og har fått gjort det vi var enige om før jeg dro! Gleder meg til å se dere igjen til uka! Mer fra Bergen og Tyrkia kommer etterhvert:)

Skrevet i Blogg