Trening med Magnhild i Sahara!

 

SandboardingMagnhild trener Magnhild_trapper i Marrakech

Det er alltid like hyggelig å få små hilsner fra PT kunder som er på farten rundt omkring, og i dag kom det en hyggelig hilsen fra min trofaste PT kunde igjennom mange år, Magnhild, som har vært omtalt her tidligere-Magnhild Yoga MarokkoDenne gangen gjør hun Yoga i Sahara, selvfølgelig(!) for det er der hun er..:) og hun bruker Polar pulsklokken (V800) til å logge aktivitetene via sin treningsprofil på Polar Flow, hvor jeg kan lese av det hun gjør mens hun er på reise, og legge igjen motivasjon eller svinge pisken om nødvendig;)

Så la deg inspirere du også av Magnhild som finner både tid og treningsglede i kjukkeste Sahara – som for de fleste er kjent som et område, dekket av sand..Dette er omtrent som å trene på månen for de som ikke har vært i Sahara i det siste..og lenger unna et treningstudio`s fasiliteter, tror jeg ikke du kommer. Du fortsetter å imponere Magnhild! Så gjør som henne, enten du er på ferie eller jobb i fjerne strøk, sørg for holde deg i aktivitet – og logg treningen din og del den med enkle tastetrykk! Ferie, jobb – ingen hindring, ihvertfall IKKE alder!!

Og skulle du få lyst til å reise til Marokko du også, noe undertegnede vil anbefale på det sterkeste så er det faktisk denne dama du får med å gjøre! Sjekk ut siden til Z- Bar Travel –

Norges beste reiseoperatør til Marokko ; http://www.zbartravel.com/no/hjem/

 

 

Merket med: , , , , , , , , ,
Skrevet i Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.