The Strong Living Project – utvides!

Kylling, tomat, avokado og agurk

Kylling, tomat, avokado og agurk

The Strong Living Project har vært definert som et todelt prosjekt – en konkurranse mot meg selv – for å nå mine satte mål. 1. delmål var planlagt sluttført 1.juni – men er nå utvidet til å 1.juli som blir deadline og evalueringsdato for meg og mitt hovedmål. Hovedårsaken til at datoen forskyves med en måned er rett og slett en intern konkurranse om å være i best mulig form – avgjort av lavest mulig fett %. Siden jeg er omgitt av dels «eplekjekke» konkurranse mennesker – hvor munnen er minst like stor som prestasjonen, om ikke større;) så er det ikke fritt for at det kommer en utfordring i ny og ne – som jeg selvfølgelig ALDRI klarer å si nei til…

Min kjære kollega i NordicFitcamp har nå utfordret meg til å kjøre en full Athletic Fitness

GASP reimer

GASP reimer

konkurranse, som vil bestå av følgende styrkemomenter; Chins (max antall godkjente repetisjoner) 1,5 min pause, 1 min roing (lengste distanse) 1,5 min pause og deretter Dips (max antall repetisjoner) i tillegg til måling av fett % – Det vil bli gitt 2 poeng for tap i hver øvelse, og 1 poeng for hver seier – så den med lavest poengscore vinner konkurransen. Skulle det stå likt mellom oss etter de fysiske øvelsene – så er det lavest fett % som vil avgjøre hvem som vinner konkurransen. 1.juli 2014 kl.1200 på almahar Fitness Studio – Marbella. Så er du i nærheten så ta turen!

Så med dette er det bare å ønske Max Lykke til;) Og med det sagt, så kunne jeg nok trengt et klapp eller to på skulderen selv;) For dette blir særdeles tøft:) Jeg har aldri før konkurrert hverken i denne type øvelser eller form før – så dette blir en erfaring på godt og vondt! Godt for meg, vondt for Max;)

BCCA Jordbær

BCCA Jordbær

Dagens økter har bestått av en 45 minutters rolig gåtur på morgningen, økt to, en tøff styrkeøkt – med gjennomgang av øvelsene roing, dips og chins – før jeg avsluttet med med nedtrekk og mage øvelser til krampa satte inn:) God økt!

Nå skal jeg snart gå en tur rundt nøklevann – en rolig carido økt på 8 km, ca 1 time og 15 min varighet – ca 60 % av max puls – så et totalt forbruk på ca 600 kcal, kanskje litt mer:)

Har fått kjøpt meg litt påfyll, så i stedet for å tygge BCAA ampuller til jeg ble kvalm – så har

Power Pack Pudding

Power Pack Pudding

jeg nå byttet til pulver form og blandet dette med vann, som inntaes under treningsøkta. Problem solved. I tillegg med jordbærsmak så er det faktisk utrolig godt smaksmessig også. Storfornøyd:)

Litt snacks må også til – så har prøvd ut Power Pack Pudding med sjokolade smak – både smak og konsistens gir deg følsen av å spise sjokoladepudding – og bare det er jo en god nok grunn til å spise det, når du tillegg får i deg ca 30 gram proteiner, 4,5 g fett og 9 g karb – så havner man på 190 kcal på hele boksen – noe som gjør den til et supert mellom måltid med tyngde på proteininnhold – noe som passer meg veldig bra i forhold til det jeg trenger nå:) 40 kr pr boks – kan bestilles via gymgrossisten.no

Kokt eggehvite

Kokt eggehvite

 

Skrevet i Blogg