Dobble økter, PT – kunder, egentesting, vårtegn og intervju i RB

Nøklevann fra nordsiden

Nøklevann fra nordsiden

Superdag!!

Etter å ha unnagjort tre PT kunder, så ble det en god egentreningsøkt med brysttrening. Siden jeg er glad i sjokkere musklene med variasjon av treningsmengde, type trening, intensitet og repetisjoner – så ble det 6 sett av 20 rep pr øvelse. Når du er godt vant til å kjøre lavt antall reps med tunge vekter – så sier det seg selv at 20 reps og i tillegg 2 sett ekstra – smerter både muskler og utfordrer deg mentalt når muskulaturen egentlig vil stoppe etter maksimalt 10-12 repittisjoner – da er det ingen bønn, og du må være sterk i toppen for å kjøre settene fullt ut.  Ingenting smaker bedre enn å flytte grenser – å klare det!

Etter styrke økta så var det tid for kontroll med en ny kroppsanalyse. Resultatet var godt  – jeg har klart å beholde muskelmassen med en svak nedgang i fett % – men det er nå gjerne sånn at kroppen ikke nødvendigvis reagerer parallelt med din innsats – og resultatene kan komme litt i rykk og napp. Men en ting er sikkert – er du flink over tid, og sterk i troen og på det du holder på med – så vil resultatene komme, sakte men sikkert:) Så vær tolmodig.

 

Blå blomst!

Blå blomst!

Eneste vri i kostholdet mitt ut i neste uke blir at jeg kommer til å gå over til mer fisk, så det blir en uke med fersk torsk og grønnsaker. Nå er jeg såpass heldig at jeg bor vegg i vegg med en fiskebutikk – så tilgangen på de aller beste råvarene, er de beste!

Etter inntak av mat og et rask klesskifte så bar turen ut til Nøklevann og en runde rundt. Nøklevann er helt fantastisk på alle mulige måter; fantastisk vakre omgivelser, perfekt terreng for naturlige intervaller og en lengde rundt vannet som er helt ypperlig (8 km).I tilegg ble det turen hjem også – så en lengde på ca 12 km med en varighet på 1 time og 53 min med fettforbrenning – så det er jeg foRB2rnøyd med:)

Dagen ble avsluttet med et intervju fra lokalavisen på Skedsmokorset, Romerikets Blad som ville ha en reportasje om det nystartete firma vårt – Nordic FitCamp. Så bilder og tekst av Christian Egner, Max Claussen og meg vil nok komme på trykk i neste uke – vi gleder oss, og er selvfølgelig både glade og takknemlige for deres interesse for både trening og vårt nystartede Nordic FitCamp. Du kan lese mer om turene våre her;

http://www.strongliving.no/treningsreiser/

 

 

 

En super dag med andre ord!!

 

 

 

Skrevet i Blogg