The Strong Living Project, uke 2, dag 2

Kun èn økt i dag – men til gjengjeld var den med min gode treningskamerat Sven-Erik. Ikke alltid det klaffer tidsmessig, men det er gull verdt å ha med en treningskamerat som både kan spotte og oppmuntre underveis i økta. Teknikk er vanskelig å bedømme selv – spesiellt når du er den som er utøvende. Da trenges det et godt øye fra en erfaren treningskamerat, som kan justere og gi tilbakemeldinger. Setter alltid like stor pris på det.  Det er ikke lett å være sin egen PT bestandig;)

Badstue

Badstue

Idag var det bakside ben som sto på tapetet – og med strake mark med hjelp av reimer – lot det seg gjøre å øke belastningen siden forrige økt – så reimer anbefales på det sterkeste, om øvrig teknikk er godkjent.  Det mange opplever ved tyngre løft, er at man ikke alltid har nok styrke i underarmene til å  holde vektene – selv om man er sterk nok til å løfte kg ène man har lagt på – da er bruk av reimer det mest fornuftige. Det finnes ulike merker og varianter – men etter å ha prøvd de aller fleste vil jeg tro; stempla skinn, kroker og kun ordinære reimer med løkke – så er jeg ikke i tvil om hva jeg vil anbefale; ordinære reimer i stoff med løkke, som gjør at de ikke føles så harde mot huden, og i tillegg gir mye bedre passform til den enkelte enn noen av de andre typene gjør. Skal få lagt ut bilde i løpet av kort tid:)

Lårcurl og legger ble det også satt av tid til  – før en stokk stiv Sven-Erik ble dratt litt i alle kanter så han etterhvert skal klare å knyte sine egne lisser;) Tøye er luxus..

Velfortjent sosial økt i badstua og i kuldestampen med både unge (oss;) og gamle, krydret med ulike røverhistorier – akkurat slik det skal være i en gutte-trenings garderobe etter treningen;)

Kuldestamp

Kuldestamp

Jeg veier fortsatt maten – så jeg ikke skal få noen overraskelser – i tillegg fører jeg inn alt jeg spiser på diett.no – det mest fantasiske verktøyet for å holde en detaljert oversikt over de ulike næringsstoffene – og et must om du vil ha full kontroll på inntaket, og det vil vi jo:)

 

Skrevet i Blogg