Sirkus Lene Alexandra og andre klovner i manesjen..

 

Like ras2016-01-29 16.35.52kt som den kom – så er uka gått.  Da smaker det med en liten pust i bakken etter mye trening, konkurranser og forberedelser til Nordic Fitcamp`s treningsreise til Phuket nå 4.mars. Du har vel meldt deg på?!  Hvis ikke så bør du vurdere det veldig raskt:)  Les mer her;

http://nordicfitcamp.no/produkt/get-inspired-thailand/

Spennende avtaler er inngått og nye er på vei – så når tvilen kommer snikende om det man driver med virkelig er verdt det og vil føre noe sted – så er smilet raskt og godt på plass når signatur etter signatur faller på plass  – ja, dette er det verdt!  Blir utrolig gøy å presentere det for dere alle når campene starter og på våre nettsider selvfølgelig.  Å bygge noe sten for sten er utrolig givende, selv om det tar både mye tid og penger – men med øynene på målet, fjernt i horisonten så er det lettere å holde stø kurs, uten å la seg forstyrre av alt som krysser ens vei – motsatt vei;)

Mye av tiden min bruker jeg på å tilegne meg ny kunnskap, og trender fra de ulike trening og forskningsmiljøene Lene Alexandrasom har de mest pålitelige kildene, til å fornye meg innen denne livsstilen. Men det som utvilsomt gjorde mest inntrykk denne uka var Lene Alexandras debut i «Bikini Fitness». Det er utrolig fort gjort å bli navlebeskuende og tro Lene Alexandra er det ultimate beviset på fitnesskunnskap med både Tv2 og Se&Hør på slep til LA, med en uforståelig bred mediedekning, mens hun teppebomber sine tusenvis av følgere i sosiale medier, med veldesignede og kopierte sitater fra tidligere storheter,som de skulle vært sine egne. Stolt poserende med medaljer og premier – som hun fortjent kunne ta med hjem etter å vært ENESTE deltager i sin klasse..

For ordens skyld; dette er som å vinne en fotball kamp fordi motstanderen ikke møtte opp og skryte egen prestasjonen opp i skyene.. Når du i tillegg også taper «overall» – som er konkurranse i konkurransen, hvor de beste fra ulike klasser møter hverandre, uavhengig av høyde etc og blir således en «vinner av vinnerene». En tittel som det står respekt av i konkurranser med høyt nivå i alle klasser.Men Ikke noe å skryte av når du ikke har prestert eller blitt utfordret for å komme dit..og i tillegg taper..Med dette latterliggjør hun ikke bare seg selv, men også alle de som virkelig fortjener både heder og ære for sine prestasjoner – det gjør ikke Lene Alexandre etter min mening.

Problemet blir bare enda større når kjendiser i hennes format bruker plattformen de har opparbeidet seg via silikon pupper og falske sex- historier med flere hundre tusen følgere, og dikterer langt på vei agendaen i sosiale medier hvor så mange henter både inspirasjon og «kunnskap» for sin videre utvikling – særs de aller yngste,mest uvitende, sårbare og lett påvirkelige..

For å toppe den berømte kransekaka så starter denne typen «mediahorer» som Lene Alexandra egne Fitness Team i sitt egen navn og tar godt betalt fra de håpfulle fans som håper på innpass og noen minutter med sitt største idol..det er akkurat det de har kjøpt, noen minutter med sitt idol – ikke kunnskap eller erfaring som kan bringe drømmende utøvere til topps på den norske og internasjonale bikini himmelen..Men det de sitter igjen med vil være knuste drømmer og tusenvis av kroner fattigere, forlatt  og uten oppfølging når siste betaling er gjort, og scene lyset er slått av og det samme er media.  Hvem plukker opp disse jentene – for de er mange – og flere skal det bli..

Så lenge titler som Coach eller Personlig Trener er fritt vilt og  ikke beskyttede titler –  så er det fritt frem for bransjens største cowboyer som har ett mål;  berike seg selv økonomisk kortsiktig…

Du er IKKE  «God nok, Lene»

Merket med: , , , , , , , , , , ,
Skrevet i Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.