Runners Hell – La Mairena

2016-04-22 15.55.43Jeg elsker å starte dagene med en løpetur – kort som lang, bratt eller flat – det terrenget har å by på, omfavner jeg gjerne:) Dette området i Marbella har en grei stigning og en fantastisk utsikt når (hvis) man kommer seg til toppen;)  Deler av løypa er så bratt som 17 % helning, og på det snilleste, kun 10 % helning. Jeg har til nå startet mange av dagene med denne turen – og som dere ser, så kom jeg meg faktisk til toppen – og min belønning er utsikten og roen jeg får av å se utover, sjekke pulsklokka og ikke minst selvtilfredsheten er greit stor over at jeg kom meg opp – denne gangen også..

Hyggelig er det naturligvis at jeg åpenbart stort sett er alene om å velge å løpe denne strekningen – for det er tuting, heiing, klapping i hender og generelle tilrop fra passerende billister på vei opp – og slikt er jo alltid motiverende og gøy! Elsker folk som smiler og er positive, og vil hjelpe fra der de er:)

IMG_3019Vil oppfordre alle til å bruke naturen rundt seg så mye som mulig – ikke bare er det gøy å oppdage nye steder og traseèr – men det gir også en god mental variasjon i treningen, som man har så godt av – tenk alltid å bryte mønsteret – ikke løp den samme forutsigbare løypa i middagstempo, dag ut og dag inn, med samme kaloriforbruk, samme intensitet til samme sluttid – varier, utfordre og press deg selv. Det vil gi deg de beste resultatene.

Etter en god runde i fjellet så fikk jeg meg en hyggelig overraskelse etter både dusj og midtveis i frokosten…. lett anstrengte lyder fra bassenget og hagen gjorde meg noe nervøs for å titte over kanten, men må si smilet faktisk bredte seg ganske stort rundt munnen min når jeg så det var  en PT i sving som pushet en kunde rundt bassenget og opp i palmetreene, nIMG_2991esten bokstavelig talt – til min store tilfredshet fra mitt behagelige ståsted – frokost bordet..:)

De skal sies at PT kunder i Marbella kan skille seg en del fra de tradisjonelle norske kundene, i hvertfall majoriteten av de. Det er ingen hemmelighet at mange kunder ikke ønsker å trene sammen med «de andre» og derfor foretrekker å bli trent i sine hjem – som ofte kan inneholde ekstremt mange kvadratmeter med eget helsestudio, kun til eget bruk, evt hager med så stor plass at man kan utfolde seg fritt og ha svært gode økter «privat» hos kunden.

Et godt tilbud til alle kunder som ønsker diskresjon og unngå venting på apparatene, og som vil hoppe rett i bassenget etter økta, eller kokken serverer maten som er bestillt. Det er mange veier til Rom – og dette er en av de for eliten av PT kunder, som er villig til å betale ekstra for denne tjenesten.  Jeg skal skrive mer om disse øktene senere – så bare å følge med om du vil ha innblikk i hvordan de virkelige rike og berømte trener:)

 

Merket med: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Skrevet i Blogg