Paradis med Nordic FitCamp i Phuket!

2016-02-19 02.47.04Så var vi på plass igjen – 3/4 deler av Nordic FitCamp gjengen her i Phuket! Bare 6-7 uker siden vi var her sist – bare enda varmere og litt høyere fuktighet. Temperaturen i dag lå på 33 i dag og det er meldt varmere i ukene som kommer – vi gleder oss:)

Vi som elsker trening og har dette som livsstil – brukte ikke veldig lang tid på komme oss på gymmet – så her starter dagene med trening etter en rask frokost hjemme – deretter lunsj ute, og så strand og andre viktige gjøremål som skal på plass før storinnrykket til  Get Inspired campen vår her i Phuket som starter 4.mars.

Vi har med egen fotograf og blogger så her skal det bli både bildedryss og stories så lenge dere orker å lese:) Følge oss på 2016-02-20 17.18.19Nordicfitcamp på instagram og face så får du det først der:)

I dag hadde jeg en veldig god økt på Maximum Fitness http://www.maximumfitnessphuket.com/ og det er et supert gym  – med egen MMA og kampsport avd med mange ringer og sekker som man gå på.

Ellers går det i ett med planlegging av øvrige camper til blant annet Los Angeles – spørsmål fra NordicFitcamps kunder og ikke minst mine egne PT kunder som skal ivaretaes når jeg er andre steder enn på gymmet sammen med de, slik som nå:)Mer kommer – de nærmeste dagene så bare å følge med så skal jeg få lagt ut mer herfra av litt fglige ting også som jeg håper dere kan bli inspirert og motivert av i deres egen trening -e nten dere er kunde hos meg eller kun lesere av bloggen:)

Gleder meg til å høre mer fra dere – tilbakemeldingene settes stor pris på, alle som en!

 

20160221_181413

 

 

 

 

 

Skrevet i Blogg