Oppgjørets time er kommet.

Da er januar campen til Nordicfitcamp.COM akkurat avsluttet, og selv om jeg gjerne skulle lagt ut masse om den, så er det en annen ting jeg gjerne vil få ned på pairet før jeg berømmer de som virkelig fortjener å berømmes!

De siste 6 mnd ene har gitt meg flere overraskelser og utfordringer enn jeg kunne drømt om – selv om jeg aldri var i tvil om hvor jeg skulle, eller hva jeg skulle gjøre. Jeg elsker trening, jeg kan mye trening og står trygt og godt på egne ben, og har et stort nettverk både i Norge og utland, og alltid sulten på å lære mer og videreutvikle meg selv og de ulike konseptene til NordicFitCamp.COM – og det er akkurat det jeg har gjort mens det har blåst som verst..fokusert på å tenk positivt å bygge videre. Jeg er den irriterende fyren som aldri gir meg..uansett hva, du kan sikkert se meg falle, men du vil aldr se meg gi meg..

20180122_233438Men en ting som aldri stopper  å forundre meg, er min egen naivitet og tillit til andre mennesker som tilsynelatende har stått meg nær, over tid, som aldri egentlig var det. Man skal ikke slutte å stole på folk, men å avdekke så mange skjulte og kyniske agendaer vil aldri slutte ryste meg i ryggmargen, selv om jeg ikke nødvendigvis gir uttrykk for det i en ren utblåsning, men aldri tro at stille sinn, ikke er et handlekraftig og reflektert sinn.

20180204_123043

Jeg har en liten jobb å gjøre for å bli flinkere til å avdekke slike skjulte agendaer på en balansert måte som gir flere rette svar enn overraskelser. For man vil aldri kunne bygge store ting alene, man må kunne gi fra seg arbeid og informasjon for å kunne lykkes og inkludere de RETTE menneskene som er lojale, og hvor deres eget ord, er et vitnemål på deres egen karakter og integritet. For i treningsbransjen, som sikkert i mang andre bransjer, så går folk over lik for å berike og fremme seg selv, på alle mulige måter. Og det grenser ofte til en selvopptatthet som grenser til det motbydelig.

Mitt mål skal alltid være å gjøre ting best mulig, og samtidig kunne se meg tilbake, og se alle i øynene uten en flau smak i munnen..Jeg vil sikkert bruke lenger tid på å nå målet mitt..helt sikkert betale mer enn alle andre fordi jeg ikke vil utnytte og lure folk, og sist men ikke minst..Jeg vil HELT sikkert sove bedre om natta, og kunne se meg selv i speilet hver morgen uten å skjemmes, og det håper jeg du også vil gjøre deg noen tanker om..for det er mange måter å gjøre ting på – men det er bare en måte som er «rett»  om man ønsker å stå med rak rygg med æren i behold.

For meg er dette en livsstil og livsglede, ikke en drøm om å være på forsiden av treningsblader eller få 100 000 følgere på instagram for å være der, men kommer jeg dit, så skal det være fordi jeg har kommet dit på ærlig vis, ikke fordi jeg har dyttet andre ned eller kjøpt meg følgere for penger som jeg ser mange gjør i stor skala i dag for å manipulere sin egen markedsverdi.

Lag dine egne ting, ikke kopier andres arbeid. Tilegn deg kunnskap og utfordre deg selv – på den måten vil du bli den som andre lar seg inspirere av, og  være en person du selv kan være stolt av! Kopier vil aldri bli noen annet enn kopi, så vil tiden bleke de for hver gang den brukes før de til slutt blir borte..

20180202082029_IMG_2028_1

 

 

Skrevet i Blogg