On the road to Doha, Thailand – pre Camp

3389009904.mars braker det løs for GET INSPIRED CAMP Thailand. 11 dager fylt med det beste fra alle bauger og kanter; sol, strand, sunn mat, faglig oppdateringer,foredrag og ikke minst trening i alle former og nivåer.  Campen ble utsolgt veldig raskt så vi ble nødt til å utvide kapasiteten for å få med alle som vil:) Sånt gleder:)

Å glede seg  til noe som skal skje kan ofte nesten være større enn selve opplevelsen – så jeg skal dele så mye jeg kan fra forberedelsene til denne campen, fra Phuket med både oppdaterte bilder og input, så du har enda mer å glede deg til – både på denne siden og www.nordicfitcamp.no/sistenytt      Jeg håper du finner glede adoha-04v å følge de begge:)

Første stopp på reisen fra Gardemoen vil være Doha, hovedstaden i Qatar – som ligger i Midtøsten på den arabiske halvøy. Flyturen fra Gardemoen til Doha vil være på ca 6, 5 time direkte.  Jeg har deretter 7 timer å slå i hjel på flyplassen – og forventningene til dette stedet er store; eget gym med badebasseng og velvære behandlinger mens man venter på flighten sin er verdt å sjekke ut, oppdateringer kommer:) Her kan du lese mer på deres offisielle sider;

http://dohahamadairport.com/relax/vitality-wellbeing-fitness-centre .

IMG-20151219-WA0007Utover det så meldes det om høye temperaturer på 30-35 grader i Phuket og krystallklart vann. Treningstøyet er selvfølgelig pakket ned sammen med både boksehansker ,bandasjer og pulsklokke.

Er utrolig spent på fighter miljøet og utøverne,  som ofte bor på slike steder i perioder på flere måneder for å forberede seg til Thaiboxing/Muy Thai/MMA  stevner i Bangkok. Har tidligere trent på et slikt sted på Koh Samui – og det var helt fantastiske treningsfasiliteter – og det i Phuket skal være hakket bedre – så mye å se frem til å teste ut! Updates kommer…

TigerCamp
Merket med: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Skrevet i Blogg, Hva skjer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.