Om StrongLiving

IMG_5181Velkommen kjære Strong Living leser.

På denne siden vil du kunne velge mellom ulike treningsreiser jeg arrangerer sammen med Nordic FitCamp til Phuket, Marbella,Bangkok og Singapore. Online treningsprogram og coaching, og sist men ikke minst – lese mer om IPTA – (International Personal Trainer Academy) som er et utdanningstilbud for deg som vil utdanne deg som personlige trener, kostveiledere eller Løpe Coach i Marbella. PT utdannelsen har bl.a internasjonal lisens på samme måte som Norges Idrettshøyskole. Du kan lese mer her for nye kurs og utdannelser som blir fortløpende oppdatert; www.ipta.no

Ønsker du mer informasjon om treningsreisene jeg arrangerer, kan du klikke deg inn på en egen dedikert nettside med brede valgmuligheter innenfor de ulike reisene for både liten og stor.Innhold og omfang av de ulike tilbudene vil du kunne lese mer om under arkfanen «Nordic FitCamp».

Mye av tiden min går med til å utvikle NordicFitCamps treningsreiser og IPTA som PT skole som er to selskaper jeg er medeier i.

Jeg startet opp min egen treningskarriere som spinning instruktør i  1997 etter tre år med idrett som retning på skolebenken, og fikk raskt interessen for å ta treningen videre –  jeg har i skrivende stund gjennomført i overkant av  ca 8500 PT timer og ca 2000 gruppetimer innen spinning, styrke og boxing. Alt fra den helt uerfarne til eliteutøvere – små og store bedrifter, til profilerte mennesker fra både Norge og utland. Jeg har siden oppstarten vært innom de fleste store kjedene, sittet i PT kompetanseteam med ansvar for kurse og lære opp ny utdannede PTèr, utviklet livsstilskurs og reist rundt å holdt foredrag. Egenerfaring fra idretter som fotball, sykling, løping og aktiv konkurranse utøver innen kickboxing som forøvrig er min store lidenskap.

I 2014 var jeg med på å starte opp treningskjeden ICON, bestående av 9 sentre, og jobbet der som produktsjef og hovedansvarlig for alt av kjedens treningsprodukter ut til kunde.Mest kjent var nok samarbeidet med Cecilia Brækhus – hvor Cecilia og jeg lagde produktet PowerHit – er ren boxetime basert på hennes proff tilværelse og trening med kombinasjoner fra kamp og henne eget treningsprogram.

I tillegg vil du kunne lese mine artikler om mye av det som er relevant for deg som ønsker å holde deg i aktivitet, enten det er på mosjonist nivå, der helse og de gode opplevelsene er målet, eller om du har satt deg mål om å vinne titler på høyeste nivå mot andre nasjonaliteter, der kun det å ha gull rundt halsen er godt nok, og smerte kun er svakhet som forlater kroppen;)

Under bloggen vil det bli oppdatert informasjon fra mine egne treningsøkter, og du vil kunne følge min treningshverdag hvor jeg deler mye av hvordan jeg trener og spiser på vei til mine mål.
Alle de ulike treningsreisene jeg gjør – til steder du selv kanskje er nysjerrig på.

Jeg håper du vil ha like mye glede av og lese, og følge denne siden – som jeg har av å skrive den, slik at strongliving.no vil være en kilde for både motivasjon og informasjon, av det som rører seg innenfor trening og helse, og ikke minst et naturlig valg om du ønsker en profesjonell tilnærming til treningen din for å nå målene du har satt deg.

Har du ønsker om spesielle treningsrelaterte emner du vil lese mer om, eller andre spørsmål, så håper jeg å høre fra deg.

Signatur _logo.jpg
Top