NYHET; Relansering av Nordic FitCamp.COM 1.juni!

nyhet2Det er med stor speninng og glede jeg ser frem til 1.juni 2017 – denne dagen så vil vi re-lansere Nordic FitCamp på splitter ny nettside! Vi utvider med mer informasjon om hver enkelt camp – flere videoer, og også reviews fra kunder som har vært med på tidligere reiser. En kort presentasjon av instruktør staben,Team Nordic FitCamp vil det også blir – så du som kunde allerede nå, kan bli kjent med de du skal være med på tur med. Vi kan love konkurranser og gode re-lanseringstilbud 1. juni 2017!! Følg med!

Den nye adressen vil være; www.nordicfitcamp.com og vil med dette også ta et stort skritt i å invitere til et større publikum, også utenfor Norges grenser til våre camper.

I første omgang vil alt være på norsk – men etterhvert så vil man kunne velge mellom flere språk – for å imøtekomme et større og mer internasjonalt publikum. Vi har allerede hatt våre første utenlandske reisende – og gleder oss til å få mange fler!

Velkommen til Re-lanseringen av NordicFitCamp 1.juni 2017!! Håper vi sees på en av våre mange reiser i 2017/2018 – Vi gleder oss til å møte deg, og ikke minst til å se igjen tidligere kunder som har resit med oss før !

 

Merket med: , , , ,
Skrevet i Blogg, Hva skjer