Nordic Fit Camp – Treningsreiser til Phuket, Bangkok, Singapore og Marbella.

Et heleid norskt selskap med et mål for øye – å gi deg den ultimate treningsreisen under optimale forhold. Marbella, Phuket, Singapore og Bangkok.

Vi har valgt Marbella (Spania), Phuket og Bangkok (Thailand) og Singapore (Singapore) som destinasjoner til våre treningsturer, av åpenbare grunner; klimaet er fantastisk, nydelig natur og omgivelser, kun en kort gåtur fra sjø og strand. Harde treningsøkter med knalltøffe utfordringer, med muligheter for krydre reisen med en velfortjent luksus tur til Bangkok eller Singapore for å skifte ut våte singleter med kjole og høye heler.

Vi tilbyr for tiden følgende type reiser;

Running Camp Marbella mars 2018


Med fokus på alt som vil gjøre deg raskere og gi deg en riktigere løpsteknikk. Analyser av hver enkelt – styrketrening og streching for å nevne noe.
Les mer og Book nå

Running Camp


Kommer
Les mer og Book nå

Get Inspired Thailand Januar 2017


UTSOLGT! Get Inspired camp – Phuket – Thailand. UTSOLGT!
Les mer og Book nå

Get Inspired Thailand Mars 2018


Kommer
Les mer og Book nå

Get Inspired Camp Marbella Juni 2018


Kommer
Les mer og Book nå

Crossfit Camp 2017


Kommer…
Les mer og Book nå

5 Yoga Camp 2017


Kommer…
Les mer og Book nå

4 Kommer


Kommer…
Les mer og Book nå

 

Vi har mulighet for massasje eller fysikalske behandlinger etter dine treningsøkter. Dette kan kombineres uavhengig av hvilken gruppe du ønsker å reise med. Du vil også dra nytte av foredragsholdere som vil dele av sin kunnskap etter et oppsatt program på kveldstid. Så liker du sol og sommer – og vil knytte det opp mot trening og velbehag – så vil vi anbefale deg å prøve en litt annerledes ferie med oss i Nordic FitCamp

 

 

http://oceanohotel.com/

http://www.crownresorts.net/resorts/index.php?marbella

http://www.alhamarfitnesscenter.com/alhamarfitnesscenter/home.html

 

Top