NordicFitCamp.COM – Treningsreiser til Phuket, Bangkok, Singapore, Marbella, Los Angeles og Bali.

Et heleid norskt selskap med et mål for øye – å gi deg den ultimate treningsreisen under optimale forhold.

NordicFitCamp.COM har valgt Marbella (Spania), Phuket og Bangkok (Thailand) Singapore (Singapore) Los Angeles (USA) og Bali (Indonesia) som destinasjoner til våre treningsturer, av åpenbare grunner; klimaet er fantastisk, nydelig natur og omgivelser, kun en kort gåtur fra sjø og strand. Harde treningsøkter med knalltøffe utfordringer, med muligheter for krydre reisen med en velfortjent luksus tur til Bangkok eller Singapore for å skifte ut våte singleter med kjole og høye heler.

Vi tilbyr for tiden følgende type reiser;

Get Inspired Thailand januar 2020


Get Inspired Camp Phuket – er alltid like populært, og blir like raskt solgt ut år etter år, og kanskje ikke uten grunn – nordmenn elsker Thailand for både den gode maten og det varme klimaet. Vi har valgt å legge til en god grunn til – trening.

Vi har mulighet for massasje eller fysikalske behandlinger etter dine treningsøkter. Dette kan kombineres uavhengig av hvilken gruppe du ønsker å reise med. Du vil også dra nytte av foredragsholdere som vil dele av sin kunnskap etter et oppsatt program på kveldstid. Så liker du sol og sommer – og vil knytte det opp mot trening og velbehag – så vil vi anbefale deg å prøve en litt annerledes ferie med oss i NordicFitCamp.COM

https://www.instagram.com/nordicfitcampcom/

Top