NM i kickboxing 2011 – Oslo

Torsdag kveld var det innvening på hotellet her i Oslo – Mange utøvere var samlet allerede da vi ankom , og sjeldent har jeg opplevd en hyggeligere service på et hotell jeg har vært på..lurer på hvorfor:)

Mange har pint seg ned i vekt for å komme i riktig vektklasse, og det innebærer ofte lite mat, badstu og/eller jogging – og som følge av nervøsiteten for å ikke klare vekta – dårlig søvn.

For min egen del så er det ganske deilig å kunne komme hjemmefra med en god biff i magen og en lettbrus i hånda, mens jeg står å venter på å bli veid inn..» Er du en av + gutta du eller» spørres det fra den lange køen – Yepp svarer jeg og smiler tilbake:) + gutta er de som går i den tyngste vektklassen og ikke har noen øvre vektgrense – i Norge er den i kickboxing pr i dag på +89 kg. Min pil stoppet på 102 kg.

Jeg har trent godt i forkant – både kickboxing/styrke og kondisjon så er faktisk i bedre form enn jeg har vært på flere år. så det er en god følse å ha inn i et mesterskap – selvv om motstanderlista ikke nødvendigvis gir en like god følse;)

Skrevet i Blogg