Marbella Lifestyle

Ikke alle dager er like gode, men det er noe godt i alle dager var det et klokt hode som sa..og ingen dager er like – men det jeg liker, gjør jeg så ofte jeg kan!   (det siste var det jeg som sa;) Så å samle på gode opplevelser og dele de – håper jeg kan inspirere andre til å gjøre det samme – uansett mål eller livssituasjon. Gjør ting som gjør deg godt – både fysisk og mentalt, og gjør det så ofte du  kan  – gjerne hver eneste dag:)

Derfor går eller løper jeg morgentur – spesiellt når jeg er i varmere strøk, hvor kroppen føles både lettere og smidigere, har jeg i tillegg sjøen i rimelig nærhet – så blir løping på stranden helt alene, bortimot en perfekt start..

2016-04-20 14.49.11

God morgen til deg også:)

..og som alltid – små skritt om gangen – Roma ble ikke bygd på en dag, så ikke glem å sjekk kompasset underveis, viktig  å vite om du er på rett vei, med rett fart..og korrigere om man vet. ikke er:)
2016-04-20 14.47.16

Mange gode tanker har fått sine utkast her:)

..Få i deg nok mat og bra mat – Men viktigst av alt – det er porsjonstørrelsen som er den største utfordringen hos det norske folk og verden for øvrig, ikke hvilken type mat vi spiser:) Mett, men ikke stappmett..

2016-04-19 13.29.01

Omelett med sopp og mye annet rart:)

 

2016-04-17 13.51.20

Avokado og reker, en favoritt:)

På tampen av dagen i dag etter trening ble det tid for rolig gåtur for å se sola gå ned i horisonten – gode opplevelser..samle på og dele:)  God Tur og håper du tar utfordringen:)  Dokumenter de – for da kan du oppleve de flere ganger, 0g del de så andre kan få inspirasjon til å starte  de også..

2016-04-20 20.30.17

Utsikt på inn og utpust. Mairena, opplevelser jeg aldri blir mett på. The Big Reward.

 

Solnedgang og utsikt over Marbella fra toppen av fjellet

Solnedgang og utsikt over Marbella fra toppen av Mairena. Sol, måne, himmel og sjø..

Skrevet i Blogg