Innspilling av TV-reklame for TV 2`s storsatsning

Når man jobber som personlig trener så kommer man borti så mangt – spennende mennesker og nye utfordringer hver eneste uke, oppgaver du må løse som du kanskje ikke alltid er like godt forbredt på – men jobber du som Personlige trener – så kan du aldri være redd for en utfordring eller å måtte by på deg selv – og DET, fikk vel både jeg og de som også medvirket, anledning til denne dagen:)

TV2 holder for tiden på med innspilling av et nytt treningsprogram som kommer på lufta rett over påske. Det er engasjert mye ressurser for å gjøre dette til et topp program så det blir spennende å se. Profilert idrettsprofil som programleder, og mange spennende gjesteprogramledere blir å se, og selvfølgelig mye godt faglig stoff.

I den forbindelse så fikk jeg gleden av å være med å lage TV-reklamen for programmet i TV2`s lokaler på Karl Johan som skal gå på Tv2 frem til oppstart – En hel dag til ende med mye venting som det alltid er i større tv produksjoner – men også utrolig mye latter og gøy blandt oss som skulle stå foran kamera – i herlig dialog med hele crewet som sto bak kamera – alt for at produktet skal bli så bra som mulig for dere seère.

Med boksing , yoga, dansing, arobic, kettlebell og mye vannsøl, bladet med friske farger og herlige personligheter så tror jeg dette skal bli en artig teaser for de som vil ønske å følge programmet når det går på lufta.

Det er ikke hver dag man starter en arbeidsdag med å bli sminket i hyggelig passsiar med TV2 største profiler i nabostolene på hver sin side, spiser lunsj med flere på A-listen av norske underholdnings og tv personligheter, samt får høre fra morgen til kveld hvor flott man er..hmm..tja..kanskje det i underholdnigsbransjen man skulle ha vært?? Nope – det er nok blandt trofaste pt kunder og svette gym jeg hører hjemme:)

Bilder, offisielle og behind the scene`s , samt video blir lagt ut så fort det blir gjort tilgjengelig fra produksjonsmedarbeiderne:)

Takk til alle som gjorde at dette ble en så super dag! Til TV2`s proffe team som gjorde alt for at vi skulle se og føle oss så bra som overhodet mulig. Takk!

Skrevet i Blogg