«I have a feeling, Tonight it`s gonna be a good night..»

 

Sprek PT kunde på vei mot ny mål! Magnhild gjør strake markløft!

Sprek PT kunde på vei mot ny mål! Magnhild gjør strake markløft!

Det er ikke mange ting som gir en bedre start på dagen enn en god morgenøkt:) Det som derimot ikke nødvndigvis gir en flying start på dagen for undertegnede, er å åpne den med en benøkt:)  Men skal man nå målene man har satt seg så skjer ikke det av seg selv..selv om det kan virke som noen tror det;) Tidspress og Polar V800 pulsklokke som registrerer intensitet og varghet er riset bak speilet jeg trenger – ikke noe er verre for meg enn å se svart på hvitt at jeg har gjort en dårlig økt – og ikke noe motiverer meg mer heller enn å se det motsatte, gøy å se at man gjorde det man skulle, å gi seg selv ros er jo jeg også blitt særdeles god på! Blir jo gammel om jeg skal vente på å høre det fra andre! Som sagt så gjort:)

Jeg er så priviligert at jeg får jobbe med det jeg liker aller best – mennesker og trening – hobby, lidenskap, jobb og livsstil i en perfekt kombinasjon, så da blir dagene som i dag:) Å kunne trene kremen av PT kunder innimellom møter og andre jobbrelaterte aktiviteter er helt fantastisk – Magnhild er en av mine mest lojale og tolmodige

Slitne karer etter Power HIT By Brækhus med dagens instruktør Camillia:)

Fra venstre; Rune Brynhildsen (Cecilia Brækhus Manager), undertegnede, Camilla (dagens PowerHIT Instruktør) og min unge og lovende kollega Espen

PT kunder – som gir meg et perfekt avbrekk og en super vitamininnsprøytning  – i tillegg er det naturligvis utrolig gøy å se en voksen dame i sitt livs form, og hele tiden være sulten på nye mål så fort forrige er nådd! Sånn har vi hatt det i mange år allerede:) Imponert og mye inspirasjon for meg som PT:)

Etter å ha strukket både min og våre leverandørers arbeidstid så ble det tid for økt nr 2 – PowerHit By Brækhus, utrolig gøy å være med på en time som man selv har vært med å lage fra scratch, i samarbeid med verdens støste kvinnelige bokser – Cecilia Brækhus på ICON Studio Skøyen. Utrolig sportig av min kjære kollega Espen og tømme baggen min for rent teningstøy og hive seg med på timen i siste liten! Sånt liker vi!!  Gledet meg stort over både innhold og treningspartnere:) Du kan se video av timen her!

PowerHIT By BrækhusLegger ved Pulsmålingen jeg gjorde under timen – som dere ser så kom vi noen minutter for sent til timen før vi trykket pedalen i bånn og tok igjen de andre – første del av timen er oppvarming, deretter god teknikk runde som dere også kan følge via pulsen før hoveddelen, med masse boxing og jobbing i intervaller før det ror seg ned med styrke og avslutning helt på tampen av økta..55 minutter med høy energi, boxing med Cecilia Brækhus egne treningsøveler og slagkominsjoner som hun bruker i kamp, og ikke minst hennes egen inngangssang som sparker det hele i gang på alle hennes store kamper..»I have a feeling, Tonight it`s gonna be a good night..» og det ble det..ikveld også:)

Takk til dere alle som lar meg få en liten del av deres tid og hverdag, det gjør min dag til den beste!!

 

Et par gode treningskamerater:) Vann og slaghansker Boxing

Et par gode treningskamerater:) Vann og slaghansker Boxing

 

Skrevet i Blogg