Hvor godt trener du egentlig på studioet ditt?

2015-11-18 13.10.36Det har vært fine dager med mye bra økter – og jeg må innrømme at det er ubeskrivelig deilig trene på «ekte gym» som Partner er et av flere eksempler på –  gymmet er kjemisk renset for alt som heter trender og det siste innen fashion, og med det mener jeg at det er få forstyrrende elementer når jeg skal trene. På dette gymmet TRENER du – befriende avslappende, og bildene på veggen prydes av flere av de som 2015-11-18 13.14.54har dominert fitness bransjen igjennom snart 20 år, med verdensmestre og utøvere som har flyttet til USA for å leve ut drømmen. Det er dette som MOTIVERER meg – når jeg selv skal ned i kjelleren for å finne frem det jeg må – for å nå mine mål – ekte -enkelt – og røft. No guts, no Glory, og det stemmer.

Spør deg selv, hvor mye av oppmerksomheten din trekkes til andre ting enn trening i løpet av økta de? – er svaret på det; mye, så kan du med fordel reflektere litt rundt det, og om du er tjent med å trene på et slikt type gym – selv om «alle» andre trener der – kanskje det er nettopp derfor du IKKE burde trene der?

Hvis trening og resultate2015-11-17 10.37.55r er hovedgrunnen til at du er da vel og merke, og det er jo ikke sikkert det heller, treningssentre har jo fått mange funksjoner i samfunnet vårt – og komme i form er blitt en stadig mindre del av det å være knytttet til et treningstudio.  Men å se og bli sett, av og sammen med, de rette menneskene og profilene – kan til tider oveskygge grunnen man opprinnelig hadde for å dra. Det er mange eksempler på det her i by`n – uten at jeg skal nevne navn.

Så konklusjoenen må være; skal du nå et mål eller være effektiv på trening – så skygg unna de studioene som lever av image, og ikke resultater eller din måloppnåelse, vær kritisk og litt egoistisk om du vil nå målene du har satt deg!

Etter gode økter så er det få ting som smaker bedre enn sunn mat – en forlengelse av den allerede gode følsen du har opparbeidet deg igjennom økta, både mentalt og fysisk:)

Min egen belønn2015-11-17 10.24.55ing er sushi og noe godt å slukke tørsten med. Var i i nærheten av Storo og der ligger det både Sushi og Smoothie Exchange – et lite stykke paradis for treningsfrelste som er i sin egen lille boble rett etter trenig og har tunnelsyn pga tomme  energilagre:)

Om ikke lykken allerede er total så blir den i hvertfall det når ekspeditøren spør; «vil du ha extra proteinpulver i ?» ETTER jeg har bestillt en stor Protein ++ shake!!  På dette tidspunktet er jeg  nesten rørt..jeg er IKKE alene om å tenke på proteiner her i verden!  Idet jeg noe overrasket svarte ja, så kom dagens om mulige neste TOPP; hvilket type protein vil du ha…? vi har …det..og det..og det..og på dette tidspunktet hører jeg stemmen  hennes bli svak og utydelig, og jeg er nesten på vei ut av butikken for å sjekke skiltet på veggen eller en dårlig gjemt stunt reporter..det lukter jo skjult kamera lang vei..men nope – det finnes faktisk håp i hengende snøret..protein bølgen er på vei – i hvertfall som en dråpe i havet – det er en start! There is a GOD after all;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merket med: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Skrevet i Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.