Grefsenkollen opp med et skrik

2017-08-10 19.43.252017-08-10 19.47.02

  Idag var dagen da unnskyldningen kom til kort gitt!  For å legge litt press på meg selv så yppet jeg litt med en god PT kollega av meg på neste måneds innsats – og hva den skal innebære for egen  del. Nå trodde du kanskje at jeg skulle fortelle hva det er, men NEI, jeg gjør selvfølgelig ikke samme feilen to ganger 😉 Ille nok at jeg delte det med min anonymiserte PT venninne, som selvfølgelig fikk det svart på hvitt..så det innebærer i hvertfall økt aktivitet her på denne siden – med mye trening og erfaringer fremover – så aldri så galt at det ikke er godt for noe:)

Jeg kan i hvertfall lette så mye på skjørtet å si at det blir fokus på mengde og høyt kaloriforbruk – samt kaloriunderskudd, så da har vel de fleste regnet ut hva dette går i:)

Ettermiddagsøkta i dag – gikk fra Oslo øst og opp til Grefsenkollen – en helt fantastisk tur, OM man har; stålkondis og elsker motbakker, samt å bli forbi løpt av 15-16 åringer med Okley briller, for ikke snakke om oppmuntringene som man åpenbart har sett ut til å trenge før bakkene i det hele tatt har begynt..- så dette må ha vært et relativt trist skue – men takk til Grefsens befolkning som så behovet og gjorde alt dere kunne for å få denne mannen opp bakkene til Gefsenkollen – det virket, og det trengtes nok også;)

Endelig oppe – så var det tid for noe egentid etter all positiv (!) oppmerksomhet (kremt) disse 8 km så langt..Oslo viste seg fra sin beste side, og mye glade folk som nøt både Oslo sommer og utsikten over hele byen vår – som er så fantastisk, akkurat fra dette stedet..Verdt alt slitet!

 

2017-08-10 18.55.59

Tilbaketure2017-08-10 18.44.43n gikk heldigvis lettere – det skal sies at hele turen endte på 1.7 mil og herligheten varte i 2 timer og 20 minutter – innlagt ned kjøring på tampen av økta. Jeg løp for første gang med sekk, med vann – og må si det var en utrolig positiv opplevelse, i hvertfall etter jeg knakk koden på låsemekanismen på slangen..selv om det tok meg noen minutter skal sies..hehe (og gleder du deg til å legge igjen en spydig kommentar i kommentarfeltet nå – så blir den gleden kortvarig – for kommentar feltet har jeg selvfølgelig stengt;)

Det gikk også med drøyt 2200 kcal på denne økta – så jeg skal si meg fornøyd med både km lagt ned – og vel anvendte kalorier:)

Det ble litt løst og ledig denne gangen – men mer tips og triks kommer utover  – så ikke fortvil;)Litt mat ble det også før kvelds, en proteinshake på styrten, etterfulgt av spekeskine og eggehakk, og MYE vann..

2017-08-10 20.16.02 2017-08-10 21.37.30Microsoft-Edge-Web-Notes-Online-ko100433968
Skrevet i Blogg