God som gull

om-LeftEndelig var helgen her og krystallklar blå himmel lokket  igjennom persiennene på kontoret.. Med fantastisk værmeldinger for helgen , joda – vi har sett de før også uten at det nødvendigvis har slått til – men denne gangen holdt det altså stikk:)  Gnistrende skiføre – vindstille og skyfri  himmel. – 10 på gradestokken så det knitrer godt i snøen når vi går:) Jnr. og jeg. om-LeftStedet hvor vi bor er ingen tilfeldighet – og det kommer til sin rett med bare noen minutter unna så står vi i nypreparerte løyper og åpen skistue med kako og wienerbrød ventende på oss når vi kommer tilbake fra tur.

om-LeftMange har ikke tid til trening er vel den mest brukte «unnskyldningen» for å være inaktiv. Jeg håper du ikke brukte den i helga?? For kom du deg ikke ut i helga så er det ikke «håp» for deg;) – ihvertfall bør du hatt en god grunn til å bli inne. I området vi gikk vrimlet det av små glade barn både med og uten ski – foreldre og søsken gjorde det samme. Noen benket seg i solveggen til tross for noen stive minus, mens andre hadde valgt den litt mer aktive profilen med nysmurte ski og lett foroverbøyd i friske drag og fraspark bortover sletta.

Uansett nivå, mål eller bakgrunn så burde det ikke være en nedre terskel for benytte seg av en dag som denne for å gjøre noe godt for seg selv og sin egen helse:) Så jeg skal være så grei – at jeg ikke dømmer deg til evig fortapelse – på en betingelse – og det er at du kommer deg ut – enten alene, eller med andre – og enten går deg en tur på bena eller spenner på skiene ved neste mulighet – og den skal du ta – ikke la seilie forbi mens du sitter å zapper  TVeller prioriterer overtid i jobb fremfor helsa de.

God som Gull x 2 og 3

Skrevet i Blogg