Get Inspired Camp Marbella 3.-10.juli 2016

NB! Innholdet på campene – vil variere – så ikke alle elementer fra videoen over vil være like på alle camper, også i Marbella:) Videon er fra forrige camp i Marbella – og gir et innblikk i hva du kan vente deg på tur med oss..:)

Bli med meg og gjengen på treningstur 3.-10.juli  i Marbella – for nok en Get Inspired Camp med utfordrende treninger  og motiverende foredrag. Det er umulig å ikke bli inspirert når mennesker med samme interesse og glød for å bevege seg kommer sammen – ledet av erfarne trenere som elsker å drive andre frem!

Du vil møte en av Norges største treningsbloggere; Maren Erdvik   – her kan du lese litt mer om hennes beskrivelse når hun ha rvært med oss på tur ; http://fitliving.blogg.no/reise.html

Martin Norum  – kjent for de fleste som følger litt treningsfaglige oppdateringer – kjent fra de fleste magasiner og media som svært faglig dyktig og flink til å få frem kjernen i ny forskning – på en spennende å forstelig måte, Ting du bør oppdatere deg på:) Martin kan du lese mer om her; http://www.martinnorum.no/

God mat – flotte strender til å slappe av på mellom øktene. Du vil garantert få nye venner og bekjentskaper, det ser vi på hver eneste camp.

Har du ikke booket ferien din enda – så meld deg på i dag:)

Link til nettsiden Nordic Fitcamp finner du her;  http://nordicfitcamp.no/marbella-2016/   mer informasjon om selve turen. Bruk ferien til å forny deg selv – fordi du fortjener det, og som en PT kunde av meg pleier å si – helse i hvert skritt – det gjelder også på våre camper.

M47 M98
M28

På våre camper og timer – har vi det GØY!!

Skrevet i Hva skjer