Get Inspired Camp 4.-15.mars 2016

Get Inspired Camp, Phuket – Thailand

phuket 1

 

getinspiredthailandVi flyr ned med Qatar -Airlines – som forøvrig har vunnet flere av verdens mest annerkjente priser for sin kundetilfredshet – så alt bør ligge til rette for en god start på din reise til Get Inspired Campen i Phuket. For de som tidligere har deltatt på Get Inspired Camp i Marbella – så vil Get Inspired Camp Thailand – by på det beste fra den – samt ytterligere utfordringer i helt fantastiske omgivelser.

 

Vi legger opp 7 dager med  trening og 2 hviledager, de øvrige to dagene er satt av til reise. Ønsker man å delta på utfluktene vi setter opp disse to dagene, så er det et tillegg i prisen og vil bli lagt opp i nettbutikken som en egen “aktivitetspakke”  hvor bestilling gjøres direkte.

Treningen som er inkludert utenom aktivitetspakken er;

 

– Yoga

– Crossfit

– Styrke trening med veiledning av PT

– Gruppetimer (detaljert plan kommer)

– Mulighet for å prøve seg på forskjellige typer kamsport (fra nybegynner til proff nivå) Her trenger man ingen erfaring for å ha det gøy – start med blanke ark å se hvor langt du ønsker å gå!          phuket 2

I aktivitetspakken kan vi nevne både dykking ute på en av øyene, båttur  og dyking med hai. Så kjedelig blir det ikke.

I tillegg til alle treningsøktene så vil det på samme måte som Get Inspired Camp Marbella – være to foredrag innenfor kosthold og trening. Helt konkret hvilke emner det vil foreleses i, sendes deg sammen medtimeplan og annen praktisk informasjon i god tid før avreise.

 

Vi vil bli innlosjert http://www.signaturephuket.com/ – klikk deg inn for mer informasjon og bilder av rom etc. Spesielle behov eller ønsker knyttet til romfordeling eller tilsvarende,  sendes direkte til post@nordicfitcamp.no så – så skal vi gjøre alt vi kan for å bistå deres forespørsel.

 

Området er også svært sentralt for alle med interesse for trening – noe dere fort vil se når dere vil få mulighet til å gjøre dere litt kjent i nærområdet der vi bor.

 

Reisen inkluderer

Flybillett fra Oslo – Phuket t/r fra Gardemoen med tranfser i Phuket.

Felles frokost alle dager

Felles middag i 7 dager (Ikke de to fridagene)

Felles trening alle dager

2 foredrag

 

Pris: *15900 (med fly),- Phuket

 

*Prisen er basert på to personer i dobbeltrom – tillegg i prisen for enkeltrom (1900)

Skrevet i Blogg, Hva skjer