For en dag!

Meg, Sunniva og Sam - egentlig tre ICON PTèr - men to bøller og en ekte PT - hun i midten;)

Meg, Sunniva og Sam – egentlig tre ICON PTèr – men to bøller og en ekte PT – hun i midten;)

Ikke noe er som deilige treningsdager med masse energi – om du ikke har den eller vet hvor du skal finne den – så kommer den til igjennom trening – i hvertfall slik er det heldigvis for meg. Null energi til å våkne av eller med – ikke hadde jeg vunnet i lotto heller..så da var det bare å starte dagen med Åge Aleksandersen og «Det er min dag i dag..» ..etterfulgt av Kim Larsen «its my life» som jeg synger  for full hals på vei til dagens første jobb møte, flaks for meg så var det grønt lys hele veien – så allerede der – selv om det i utgangspunktet ikke var all verdens å smile for når jeg sto opp – så finner jeg mine små ting som gjør meg i godt humør – og vips så blir dagen så bra som bare det.

2015-04-09 18.44.04

Legg og ben trening – godt å slippe å gå med lange bukser hele sommeren..

I dag ble det tre økter; Startet med arm økt som bestod av biceps og triceps – en god økt hvor jeg holder mine 4-5 sett pr øvelse og mellom 8-12 repitisjoner – med rett vektbelastning så er jeg utslitt etter 4-5 øvelser på biceps og det samme på triceps.

Økt nr 2 ble innendørs også den – benøkt. Var både tung og sliten i kroppen og hodet henger ikke helt med – så måtte grave litt dypt og finne en indre motivasjon til å dra meg igjennom – det ble tanken på å stå feit på scenen i september  i stavanger for full sal som debutant – så det fikk jobben gjort likevel gitt:) Det ble knebøy – strake markløft – benpress – leg extension – lår curl  og standing calf på leggene til slutt. Så selv om det ble tungt mentalt – så var det godt å få det unnagjort – masse kalorier forbrent, mye muskler som er klare til å tre frem:) Og det motiverer i hvertfall meg!

ICON Utendørs Bootcamp med PT Andre Moen

ICON Utendørs Bootcamp med PT Andre Moen

Helt på tampen av dagen ble jeg kuppet av en av våre PTer Andre som skulle kjøre årets første ute – BOOTCAMP, og det var det jo selvølfgelig umulig å si nei til:) Så da ble det en runde på ekstrem overtid. Treningen er typisk HIT ( Høy intensitets trening)  dvs styrke og utholdenthet i kombinasjon med høy intensitet – 45 min arbeidsperioder med 10 sekunders pause før det kjøres på med nye runder og aktiviteter. Utrlog bra trening for hele kroppen som anbefales påd et sterkeste. Dette er nok den mest effektive gruppetimen som finnes for tiden  – uavhengig av kjede eller om den utføres innendørs eller utendørs – utendørs setter i dag som det var så fint og varmt – en perfekt ramme for økta! Gla jeg lot meg overtale!

Så om du ikke har all verdens av energi og andre kanskje tar det lille du hadde – så ikke legg deg ned for det – idag håpet jeg på en middels god økt – men endte med 3 supre!! Så vend alt som er kjipt til noe bra – så blir kanskje ikke dagen så verst likevel:)

Skrevet i Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.