Fitness fagdag Norges Idretts Høyskole

NIH Fitness fagdag 2014

Det er alltid hyggelig å gå på fagdagene – enten det er i regi av AFPT eller NIH – emnene er ofte veldig interessante, og ikke minst er det en herlig smeltedigel av nye og gamle bidragsytere. Et perfekt sted om du ønsker å knytte nye kontakter, vedlikeholde de gamle, eller bare fylle på med de siste oppdateringene på ny forskning fra de aller fremste innen sitt fagfelt.

Gleden er selvfølgelig ekstra stor når de enkelte av de mest erfarne og etablerte foredragsholderne  – viser interesse for NordicFitcamp.no – og vil se på mulige plattformer for et samarbeid. Vi har som mål å knytte til oss de aller beste i bransjen – og vi vet godt hvem de er – men når de kommer oss i forkjøpet før vi har rukket å kontakte de – så hjelper det litt på premierenervene , siden vi er så nært release av nettsiden vår nå, som skjer på mandag førstkommende 24.mars 2014.

Legger ut dagens program – som kun overskriftsmessig kanskje ikke sier like mye, men som likevel gir et visst inntrykk av hva en slik fagdag kan inneholde av emner og vinklinger. Jeg hadde stor glede av denne dagen – selv om det gikk på bekostningn av litt egentrening i dag:) Selv PTèr må faktisk prioritere og «ofre» noe en gang i blandt;)

DAGENS PROGRAM FRA FITNESS FAGDAG NIH

09.00 – 09.20 Velkommen og informasjon fra NIH Fitness

09.20 – 10.00 Kristian Fjellanger (kommunikasjonsrådgiver og forfatter) – FEIT, mitt liv som tjukkas!

10.00 – 10.45 Truls Raastad (professor NIH) og Chisom Okeke (intensivsykepleier OUS og crossfit-utøver) -Trening i ytterste konsekvens – Rabdomyolyse

10.45 – 11.30 Lene A.H. Haakstad (førsteamanuensis og fagansvarlig NIH Fitness) – SANT ELLER USANT! Kan vi stole på forskningsresultater?

11.45 – 12.20 Sigmund Loland (professor NIH) – Kampen om kroppen. Fitnesskroppen som mål og middel.

12.20 – 13.00 Victoria Telle Hjellset (førsteamanuensis UMB) – Hva betyr mestring for helsa vår?

13.45 – 14.25 Therese Fostervold Mathisen (Phd. student NIH) – Superfood for kropp og sjel – hva fungerer?

14.25 – 15.05 Tormod S. Nilsen (Phd. student NIH)- Trening av kreftpasienter utenfor sykehuset – hvorfor og hvordan?

15.05 -15.45 Morten Heierdal (ADN) og Anne Thidemann (direktør VIRKE trening) – Antidopingarbeidet på norske treningssentre – hvordan og hvorfor?

– En brukers historie. Den lange veien tilbake v/ Morten Heierdal, Antidoping Norge.

– Virke Trenings engasjement i antidopingarbeidet v/ Anne Thidemann, Virke Trening

Skrevet i Blogg