Fett % måling med Team Partner

Fett % måling på Team Partner og poseringstrening

Fett % måling på Team Partner og poseringstrening

Første samling etter påske med Team Partner Fitness Team  – noen i stålform etter nylig gjennomført Sandefjord Open og Oslo Grand Prix nå i helgen for døren – men felles for alle, enten man står i konkurranser i disse dager eller først skal til pers til høsten – er en ekstrem interesse for trening og kosthold, samlet under et og samme tak med Christian Egner som Coach.

Noen kom helt fra Gjøvik, andre er Oslo folk som man har hatt gleden av å reise rundt med i konkurransesammenheng tidligere, som f.eks Fredrik som desverre måtte stå over vårens konkurranser til tross for super form, pga en skulderskade.

Fett % måling 7. april 2015

Fett % måling 7. april 2015

Min egen måling var noe frem  – altså forbedring av fett % – og med tanke på at det har vært på påske så var ikke det så galt – nå skal det sies at jeg fikk 10,5 timer trening i forrige uke – dvs trening hver dag uten avbrekk, og noen dager doble økter. Denne ukes mål er selvffølgelig å forbedre treningsresultatet og samtidig optimalisere kosthodet denne uka og ta ut rapport fra min profil  på diett.no og se hvordan det har gått. Som dere skjønner så finnes det ingen snarveier – bare hardt og systematisk arbeid over tid. Legger ved kroppsanalysen jeg tok på en Inbody720 nå ikveld som jeg tok etter fett % målingen på Partner Gym.

Er fornøyd med muskelmassen min som viser 48.8 kg og en fett % på 13.7. Jeg legger ikke altfor stor vekt på selve tallene da det kan variere en del i forhold til tid på døgnet, drikke osv – men ved målinger over tid vil jeg kunne sammenligne målingene opp i mot hverandre og kunne lese av endringer som er hensiken for å sjekke utvikling. Jeg har også en basalforbrenning på 2200 Kcal pr døgn.  Høyde min er 191 og vekten viste 98.7 kg nå i kveld uten nevnverdig mat i magen.

 

Merket med: , , , , , ,
Skrevet i Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.