En fot i bakken – OM du vil nå målet.

Perosnlig Trener Elite I mange år har jeg fått PT kunder inn døra i elendig forfatning – som har jobbet og jobbet, ignorert alle signaler kroppen har sendt ut, og møtt den berømte veggen, og som de aller fleste som treffer veggen i det høyeste giret så må jo det gå som det gjør…man må starte helt på scratch – og bygge sten for sten, før man i det hele tatt kan drømme om noe som heter overskudd, og en sterk og god helse..Jeg må derfor innrømme at jeg blitt ekstremt bevisst på min egen kropps små beskjeder og signaler, som  jeg må hensynta om jeg skal klare  å holde det ekstremt høye tempoet jeg har i dag.

Føler meg som verdens heldigste som har fått tillitt og mulighet til å bygge opp treningskjeden ICON Studio fra praktisk talt dag 1 – å være med å bygge opp en bedrift med alt som hører med, handler ikke bare om lidenskap, ambisjoner og målsettinger – det handler ofte like mye om lange dager, lite og dårlig mat og ennda mindre søvn – og ganger du det med både måneder og år – så har du sukksessoppskriften på hvordan møte den berømte «veggen» – OM

Husk nok hvile

du ikke tar grep og lytter til kroppen – underveis. Det er forskjellen på de som over tid klarer å levere, år etter år, ikke bare profesjonellt, men også privat og andre sammenhenger. De tar kontroll, og gjør nødvendige justeringer underveis – og de trenger hverken koste mye eller ta mye tid – men det krever bevissthet,klare mål og planer for hvordan komme dit.

Vi har alle forskjellige «ventiler» som vi bruker for å avreagere og slippe ut litt damp – for min del, er det å sette meg et langsiktig og ambisiøst mål – for deretter å jobbe målrettet mot det – med delmål og mulighet til å kontrollere og justere underveis – så jeg ikke møter noen overraskelser. Når andre snubler, så vil jeg ha en hånd på rattet og øyenen på målet, og slippe å snuble. For begge deler er like lett – både å snuble, og å unngå det – om man er BEVISST og har en PLAN.

And the winner is YOU!!

And the winner is YOU!!

I tillegg til en til tider ekstremt stor arbeidsmengde i mitt daglige virker, så er jeg også deleier i et nyoppstartet reiseselskap med, hold deg fast –  treningsreiser som naturligvis også krever sitt – dete er mine profesjonelle ambisjoner som kun har et mål for øye – å lykkes – jeg har ingen andre alternativer i mitt hode:)

Ved siden av dette så har jeg satt meg et personlig mål, som er å stille i fitness, i en gren som heter «Mens Physique» som går av stabelen til høsten i Stavanger – dette er en konkurranseform som krever både et strengt og målrettet treningsregime, og et kosthold rettet mot en slik type extrem konkurranse – og skal man klare å drømme stort og jobbe hardt – ta vare på familie og venner …

så lytt til kroppen din – og «do the basic». Nok søvn, nok mat, nok trening – repeat – der har du evighetsmaskinen din, noe satt på spissen..har du kontroll på dette kan du..

 

..Jobbe hardt mot drømmer og mål!  Men vil du nå toppen og bli der – så må du lytte til kroppen og ta signalene på alvor – for deg selv og familie, og for å klare å holde maskinen  i fart, og holde stø kurs mot nye mål og seire!

 

 

 

 

Skrevet i Blogg