En favoritt etter trening!

om-LeftLurer du på hva du skal spise etter trening – og det er litt sent på kvelden – brødet jeg ba deg kaste har du lojalt kvittet deg med,og du kunne tenke deg noe kjapt å enkelt. Sånn har vi det vel alle titt og ofte – og for meg så er valget enkelt – da faller valget på «verdens sunneste fastfood» nemlig Sushi.

om-LeftDet er mange gode grunner til å spise Sushi – i tillegg til at det er veldig godt. For det første så ser det jo delikat og deilig ut dynket i friske farger, bare det er jo en god grunn til å spise det – når du i tillegg vet at det også er gode protein kilder som gir deg en god metthetsfølse over tid, karbohydrater til å fylle opp glykogenlagrene etter treningen, og det sunne fettet i fisken – så er det vel liten grunn til å utsette dette måltidet og dermed holde seg innenfor den gylne timen vi anbefaler å spise for en effektiv oppbygning og restistusjonsprosess etter treningen du akkurat har gjort unna!

Kombinerer du dette med rikelig vann – så er du langt på vei til å erstatte væsketapet i tillegg! Skulle du være i nærheten av Storo senter – så ville jeg tatt turen innom Bambus sushi som ligger i første etg., eventuellt tatt en titt på nettsiden http://www.bambussushi.no/ som uten tvil har de beste råvarene og den mest delikate tilberedelsen i umiddelbar nærhet.

Skrevet i Blogg