Den ultimate løpeopplevelsen

Jeg søker alltid nye steder å løpe, nye terreng, eller nye utfordringer. På slike turer, så er det opplevelsen som er den drivende kraften – utforske nytt terreng, komme opp på nye topper, nyte spektakulær utsikt, i det hele tatt, en total opplevelsen av å kunne løpe fritt, hvor enn jeg vil..IMG_5181Det gir meg en unik glede og motivasjon, til å hele tiden søke den gode opplevelsen, som får meg til å fortsette å løpe..Det er alltid noe nytt å se, alltid noe nytt å oppleve. Og det er det som en min indre drivkraft til å løpe opp bakke etter bakke..mil etter mil så ofte som jeg gjør – jeg håper du også, vil se gleden i oppsøke disse opplevelsene mentalt og motivasjonmessig – for treningsmessig – er disse turene GULL verdt..stort kaloriforbruk, økt lungekapasitet ogutholdenheten, og mange mange flere fordeler ved nettopp løping.

IMG_5036Polar V800 – min beste og mest pålitelige treningspartner. Motiverer og rapporter, på hver eneste økt!

Du bærer og flytter din egen kroppsvekt uten hjelp av annet enn din egen styrke – ingen annen øvelse vil gi deg større kaloriforbruk enn løping. I tillegg kan du skalere intensiteten begge veier, og benytte deg av en haug med ulike metoder for et spesifikt resultat!

IMG_5120Mitt eget øyeblikk..sliten, men utrolig takknemlig..dette er det handler om – å nyte opplevelsen..

IMG_5085Klar til å bestige den siste toppen..Elsker følsen av å prestere og presse meg..

IMG_4959

Se på noen av bildene mine fra to av de siste løpeturene fra Marbella, og si meg at du ikke får lyst til å løpe også i samme omgivelser..

IMG_4970 Utsikt over Mijas fra Calahonda – et fantastisk skue å bare se utover..

 

 

 

 

 

 

 

 

Merket med: , , , , , , , , , , , , , , ,
Skrevet i Blogg