Del mål èn nærmer seg – kun 3,8 kg unna :)

I dag var det nok en test dag, som torsdager er:) Forrige uke ble det ingen da det var avreise til FIBO messa i Tyskland samme morgen:) MEN, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves:) Jeg var selvfølgelig like spent i dag som jeg er hver torsdag, selv om man har en god følse, så går ukene fort, og det er ikke alltid man føler man har hvert så flink som man kunne vært. Man kunne spist litt bedre, trent litt hardere, sovet litt mer osv..så med alle disse usikkerhets momentene, i hvertfall som man opplever det som selv – så er resultatet aldri gitt, og det er heller ikke gitt at kroppen nødvendigvis er like snill tilbake som du er mot den i form av resultater. Det er kanskje noe av det første man lærer seg, å være tolmodig:)

McFit studio i Køln, Tyskland, lattermusklene ferdig trent;)

McFit studio i Køln, Tyskland, lattermusklene ferdig trent;)

Jeg kunne med stor lettelse lese at ytterligere kg med fett er svettet bort og vekk:) Total vekten er gått ned ytterligere 1 kg, men knallhard displin på styrke og treningsmengden,  dertil mindre løping, gir meg gode resultater. Jeg har som kjent løpt mye og langt hele livet, og senest marathon i september i fjor – så det er vel egentlig først nå som jeg har kuttet så drastisk i løpingen at jeg skjønner hvor mye muskelmasse jeg faktisk har brent bort, ved å kjøre så stor andel utholdenhetstrening.

Heldigvis svarer kroppen bra på dette – så det jeg mest sannsynlig har mistet tidligere, har så smått begynt å komme tilbake, når kroppen stimuleres gang på gang med tung (alt er relativt..) styrketrening. Men igjen, ingenting vokser inn i himmelen, selv om jeg er sterkere i troa enn de aller fleste – så her er det bare å fortsette med formelen som fungerer godt for meg; mye og tung styrketrening, relativt lite løping, og et fortsatt strengt kosthold og null alkohol.

Mange som følger strenge dietter – føler de ofte «ofrer mye» spesiellt sosialt, og da tenker jeg at det kommer nok mye ann på hva du legger i det du gjør når du er sosial:) Jeg er på like mange kvelder med venner, reiser og fester som før – men fellesnevneren er at jeg avstår fra alkohol, og jeg er aldri siste mann som går hjem. Så det er mitt «offer» – noe jeg egentlig ikke føler det er engang. Jeg setter så stor pris på å være i god form dagen etter, og kunne gjøre det jeg liker så godt – å trene og få max ut av dagene mine:)

Nå er det ca 7 uker igjen, pluss 1 kriseuke som jeg har kalt det – og det om tiden skulle bli knapp for å rekke målet – så har jeg enda en ukes margin å gå på…som jeg satser på å ikke trenge, men å evt krype ennda lavere på måltallet mitt som selvfølgelig hadde vært en stor bonus:) Dette resultatet vil jeg selvfølgelig bruke til å hovere ovenfor min like blide utfordrer, MEN snart vaskende kollega;)

Dagens økter ble to i tallet – en styrkeøkt og en gåtur på ca en times tid:) Fornøyd med innsatsen;)

Spesiellt takk til mine gode venner på bildet som alle valgte å flexe på bildet uten å si et ord til meg, siden jeg aldri flexer på noen bilder:) Hva har man venner for sier jeg bare. ..;)

 

Skrevet i Blogg