Bransjekveld HFB Messe 2014 Telenor Arena Oslo (fredag)

2014-02-08 00.39.16HFB messa eller Health, Fitness & Beauty som det egentlig står går av stabelen denne helgen 7-9 februar. Dette er en messe som da er delt inn i tre kategorier – rett og slett av den enkle grunn  – at stående alene – er det ikke nok tilbydere til å fylle en stor hall – og løsningen på dette ble å slå tre messer sammen til en. De fleste som er interessert i trening & Fitness, er som regel også interessert i helse, men vil nok tro at den siste kategorien «beauty» – begeistrer nok den kvinnelige delen av befolkningen mest – men ingen regel uten unntak selvfølgelig:) Naturlig nok for egen del  – så er det desverre ingen bilder eller utfyllende rapporter fra den delen av messen.

2014-02-07 15.56.21Det var få overraskelser eller nyheter for egen del – med det mener jeg at alle de store aktørene var til stedet – kjente, kjære navn og profiler, som det alltid er like hyggelig å se igjen – enten man er konkurrenter, tidligere kollegaer, eller bare har den samme lidenskapen for helse og trening. Dagen i dag var forbeholdt «bransjen» så det var rett og slett behagelig å bevege seg rundt mellom de ulike standene – noe jeg tror blir en utfordring for de fleste både lørdag og søndag, uansett størrelse og form;)

I morgen så våkner nok hele messen litt mer til liv, med mange spennede å foredrag – spesiellt innen PT, som  selvstendig eller om man er del av en større gruppe i en kjede.

 

Du kan lese mer om2014-02-07 16.14.16 dette her:

http://www.treningsmessen.no/#!pt-og-treningsdagen/c1j92

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet i Blogg