Arnold Classic

hva_skjer_banner

Neste stopp på programmet blir Arnold Classic som blir avholdt i slutten av februar i Ohio, USA. Mitt fokus vil være på klassen som heter «Mens Physique» og «Athletic Fitness». Så langt så ser det ut til å bli en fin norsk delegasjon som skal nedover for å delta. Christian Egner fikk feil poengsum i Arnold Classic i Madrid som ble avholdt i september i år – så en korrekt 1. plass ble dessverre til en feilaktig 2.plass. Det jobbes i skrivende stund for å få rettet opp dette, men vi krysser fingrene for at det var siste gang noe slikt skjer.
Det vil være en stor messe – som mest sannsynlig er større enn den vi så i Madrid, med alt som kan tenkes av relevans for trening og kosthold, profiler – nye og gamle storheter – og ikke minst sjefen selv, Arnold Schwarzenegger. Så dette blir en stor begivenhet på alle måter – både faglig og sportslig. Blir gøy å se hvilket nivå de aller beste ligger på, og ikke minst kunne ta med dette hjem både for egen deltagelse og fitness interesserte PT – kunder.
Bilder og oppdateringer vil bli lagt ut mens jeg er der nede så norske utøvere skal bli formidlet hjem til de som ønsker å følge mesterskapet tett på, og ikke vente til resultat listene bli lagt ut i slutten av helgen, begynnelsen av uken etterpå.
Har du interesse av trening og fitness – så er dette et must å få med seg. Oppdateringer vil bli lagt ut så fort det nærmer seg.

Skrevet i Blogg, Hva skjer