Arnold Classic – Madrid 25-28 september 2014

Rett fra Fredrikstad forrige helg og en 2.plass i Norway Open, som debuterte sIMG_0899om arrangør, med en fin-fint stevne, til Mens Physique i Madrids gigantiske Arnold Classic – kontrastene kunne vel neppe vært større. Dette er mitt andre år her nede og dette er stort – både i antall deltagere, klasser og grener og ikke minst expo utstillingen med et hav av ulike aktiviteter og produkttilbud – nye som gamle, store som små – men et must å få med seg om om du har et snev av interesse for denne type trening og performance.

Arnold Schwarzenegger legger alltid turen innom sitt eget stevne og tilstandene nærmer seg Beatles på det mest ekstreme. I fjor var det flere tusen som ikke kom inn som hadde kjøpt billett – kun for å få et glimt av denne mannen som for mange er en av de aller største profilene igjennom tidene innen kroppsbygging og fitness.

IMG_0900

I dag torsdag var det kun innveing men køene var tidvis svært lange – og 2-3 timer gikk sakte selv for blide og glade oslogutter:) Christian  Egner veies inn i klassen som heter Mens Physique, til en vekt på 87,6 kg med klær og mobil i lomma(!) og en høyde på 179,2 cm. Normalt veies ikke utøverne inn – deles kun inn på høyde. Christian er nå ferdig malt med første strøk, og nytt påføres i morgen tidlig. Avreise ca 0815 -på scenen ca kl.1030.

IMG_0905Hallene er under konstruksjon – om få timer er disse halvtomme hallene stappfulle av titusenvis av mennesker med en felles lidenskap – TRENING!!

Nye bilder og behind the scene stories rundt regjerende verdensmester i AF og hans medsammensvorne delegat, fra vår tur her i Madrid som garantert vil inneholde mye latter og glede, litt alvor og ny lærdom og ikke minst en skalp erfaring rikere..og en pokal eller tre;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet i Blogg