AFPT 10 år – Treningsfrue, Hollywood trener, Bloggere og Snappere

IMG_1582

Fra venstre; Cornelis Elander, Dag-Anders Ludvigsen, Anette-Marie Antonsen,Coach Jozani, Roger Holmedal, Espen Arntzen og Ian Houghten

AFPT gjør aldri noe halvveis – naturligvis ikke til sitt 10 års jubileum heller. Denne gangen hadde de invitert til fagdag på Felix konferansesenter på Aker Brygge med en god blanding av kjente og erfarne treningsprofiler, de største innen sosiale medier med relevans for treningsbransjen som f.eks Hollywood treneren Cornelius Elander http://corneliselander.com  Anette Marie, kjent blogger og nå også størst på snap i Norge,

http://www.anettemarie.no/

Treningsfrue – Camilla deler tips og erfaringer fra sine sosiale medier. Gøy å lærerrikt.

Andre kjente navn som  treningsfrue http://www.treningsfrue.no/ og ikke minst AFPT selv med både Espen Arntzen og treningslegenden Erik Schreuder, nå i rollen som konfransier og repsresentant for AFPT. http://www.afpt.no/

Programmet for dagen var variert og spennende, og alt tyder på at det falt i smak med fullsatt sal fra morgen til knapt klokken 1830 på en lørdagskveld. Det vitner om den store interessen det er i treningsmiljøet til å både fornye og inspirere hverandre, og våre kunder og de omgivelsene vi er i. Således går AFPT i bresjen for å samle treningsbransjen til debatter og andre faglige oppdateringer. Utrolig bra og ikke minst nyttig.

Vi har alle våre fordommer – og gla for at en av mine ble revurdert og gitt nytt standpunkt etter gårdsdagens dypere innbikk i en bloggers verden.

Deler av panelet; Hollywood PT Cornelis Elander, meg, blogger (og PT) Anette Marie og PT Soroush Jozani

I utgangspunktet så må jeg innrømme at jeg var spent på hvor mye av dette matriale skulle fenge meg og eventuellt avkrefte noen myter – det hadde jeg vel liten tro på – forutinntatt som jeg var:) MEN,  de hadde mye å komme med til bordet – og ingen kan fornekte at de har lyktes med å få trening ut til et langt større publikum enn som det som tradisjonellt har vært  – nå ved hjelp av sosiale medier – Snap, Insta, Facebook og andre medier, og der har vi  som ofte har vært blitt kalt «fagidioter»mye å lære av disse sukksessfulle jentene. Det hjelper lite å kunne mye om trening og prate om det – hvis ingen gidder å høre på, men nå er det jo mange som hører på bloggere, men det er ikke faget de er best på – derimot er det å formidle trening i alle kunstens form og farger til glede og fortvilelse for en hel bransje, og de lever av det.

Anette Marie - Blogger - størst på Snap i Norge.

Anette Marie – Blogger – størst på Snap i Norge.

Også der må mange i treningsbransjen se seg slått – de lever godt av å formidle en enorm interesse rundt kropp og treningshysteriet, som rir deler av den vestlige verden om man man skal skjene til magasiner og hva som preger nyhetsbildet i denne sjangeren.Så det er all grunn til å både respektere de seriøse bloggerne som formidler trening og alt som henger på treningsbransjen, som øker både interesse og kunnskap.

Jeg annerkjenner og ønsker alle velkommen som kan fremme trening, interesse og kunnskap ut til det norske folk – og der er bloggere og andre sosiale aktører en viktig brikke, så får vi håpe at vi kan forene kunnskap med formidling og smelte to verdner sammen – så tror jeg vi har en vinner:) Takk for AFPT for den premissgiveren dere er blitt med å sette dagsorden for mye av det som rører seg rundt PT yrket.

Mer om alle AFPT`s tilbud og kurs kan du lese her – min sterkeste anbefaling, og når jeg skal ansette PTèr til vår  treningskjede ICON Studio ( 9 sentre) så henger AFPT høyest blandt utdannelsene.

Erik Schreuder, AFPT 10 år

Erik Schreuder, AFPT 10 år

http://www.afpt.no/

 

 

 

Merket med: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Skrevet i Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.