Team Nordic FitCamp samlet i Marbella

Da er hele NordicFit Camp teamet samlet i Marbella.  Etter en litt sen avreise fra regnfylte Oslo – så var det godt å sette benene på spansk jord med fantastisk temperatur i 1900 tiden. Det ble bare tid til å sjekke inn etter reisen fra flyreisen, før vi hadde vårt første samling i kveld. Alltid like hyggelig å se igjen folk man prater med mange ganger om dagen på tlf – også i virkeligheten, så dette var et gledelig gjensyn, hvor neste dags aktiviteter ble planlagt.

Vi har noen hektiske dager foran oss med med mye arbeid som skal gjøres, så kveldsøkta mi bestod i en intervall økt etter middagen fra 23-00 i helt utrolig behagelig løpstemperatur. Her skal man lete lenge etter gode nok unnskyldninger for ikke å trene, selv med nylig inntatt mat i magen:)

Morgendagen starter med trening 0830 på almahar Fitness, før møtene våre startes etter det og utover dagen – men før det skal jeg snike meg til en morgencardio og løpe opp i fjellene fra her vi bor – skal ta med kamera, og se om jeg får sikret meg noen fine utsiktsbilder når jeg når toppen – så dere kan se hvor flott det er her – spesiellt for de av dere som har tenkt å ta turen ned hit senere i sommer:)

Håper alle får en super dag i morgen! Stor trenings og Nordic FitCamp hilsen fra alle her nede. Dere har mye å glede dere til!

Skrevet i Blogg