2 Gull i Fighter Cup

om-LeftLørdagens skitur ble brukt som en forberedelsetil søndagens kamp i Kickboxing.En rolig tur hvor jeg får brukt hele kroppens arsenal av muskler, samt å jobbe litt med hjerte så er en skitur fantastisk avbrekk til den tradisjonelle treningen jeg nedlegger i styrkerommet og på tredemøllene. En lett økt – men som gir godt med varme i panna og litt svette på ryggen.

Søndg var det innveing kl.1000 i Bjølsenhallen i Oslo – vekta stoppet på 100.1 kg og det er 2 kg ned siden Norges Cupen i Sarpsborg for 2 uker siden.

om-LeftIkke så mange deltagere som man kunne ønske seg – men dog fikk jeg to finaler – og gikk seirende ut av begge, henholdsvis 2-1 i første fighten og 3-0 i siste. Første kampen hadde jeg en god følse hele veien , men andre kampen ble oppstykket av både lave spark, ulovlige teknikker og fratrekk i poeng – Men med god coah i ringhjørnet så får man god hjelp til å beholde roen og ikke la seg rive med:)

Godt fornøyd med dagens kamper – og ser nå frem mot Tyrkia og turnering der med avreise til fredag, og en hel uke med flere økter pr dag, samt påfølgende Norges cup i Bergen direkte fra gardemoen samme kveld. Oppdateringer vil bli lagt ut underveis:)

Skrevet i Blogg